Καραμανλής: Επιστρέφει έτοιμος για όλα!

από PRESS

Του Βελισσάριου Δραγάτση

 Νews Bomb

Η ώρα της δικαίωσης για τον κ. Κώστα Καραμανλή πλησιάζει. Αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιούν παλιοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης και την κυβέρνησή του.  Η επανενεργοποίηση του κ. Καραμανλή είναι γεγονός, κάτι το οποίο έχει θορυβήσει ορισμένους που βαυκαλίζονταν πως τελείωσαν μια και καλή μ’ εκείνον.

Πρώτος απ’ όλους έχει θορυβηθεί ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που συκοφαντήθηκε τόσο πολύ με λίβελα, στημένα σκάνδαλα και ψεύδη θα διεκδικούσε ένα νέο δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή, απαλλαγμένος από ρετσινιές που φορτώθηκε χωρίς να ευθύνεται.

Πολλές φορές ο κ. Παπανδρέου έχει χρησιμοποιήσει συγκρίσεις των επιδόσεων της κυβέρνησής του συγκριτικώς μ’ αυτές της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ωστόσο, ποτέ δεν παραδέχθηκε τι κλήθηκε να διαχειριστεί ο πρώην πρωθυπουργός και πώς εγκλωβίστηκε σε σκανδαλώδεις και σκοτεινές υποθέσεις όπως αυτή των υποκλοπών.

Το σοκ του Καραμανλή

Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Κώστας Καραμανλής υπέστη ένα ισχυρό σοκ μετά την εκλογική ήττα του 2009. Δεν περίμενε ότι η ζωή του θα έμπαινε σε πρόγραμμα και θα άλλαζε ριζικά η ζωή του.

Οι καθημερινές συσκέψεις και η εγκράτεια της σιωπής έρχονται ύστερα από δύο χρόνια να αποδείξουν την αλήθεια που δεν εξέφρασε ο ίδιος σε κάποια δημόσια εμφάνιση ή σε συνέντευξη.

Τα αρχεία των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών σκιαγραφούν το πλαίσιο υπό το οποίο άρχισε να στήνεται ο μύθος του αναποτελεσματικού ηγέτη που έπαιζε «Πλέι-στέισον» στο κλειστό γραφείο του.

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, όπως επίσης σε υποθέσεις όπως αυτή του Βατοπεδίου ή του ερωτικού σκανδάλου στο οποίο είχε εμπλακεί ο τέως γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστος Ζαχόπουλος.

H συνεχεια στον ιστοτοπο τους News Bomb

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: