Η Symantec απέσπασε τη κορυφαία διάκριση στα τρία πρόσφατα Magic Quadrants

από PRESS

Η εταιρεία Symantec Corp. (σύμβολο στο χρηματιστήριο NASDAQ: SYMC) ανακοίνωσε τη διάκριση της από την Gartner Inc ως μια από τις Ηγέτιδες εταιρείες στις κατηγορίες: · 2010 Magic Quadrant for Secure E-Mail Gateways1 · 2010 Magic Quadrant for Security Information and Event Management2 · 2010 Magic Quadrant for Content-Aware Data Loss Prevention3. «Οι σουίτες ασφαλείας της Symantec παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να προστατεύουν τα δεδομένα τους σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκονται αυτά», δήλωσε ο Francis deSouza, Senior Vice president, Enterprise Security Group, της Symantec.

«Έχοντας διακριθεί ως η κορυφαία σε αυτές τις τρεις τεχνολογίες ασφαλείας, η Symantec παρέχει στους πελάτες τις λύσεις που χρειάζονται για να προστατεύσουν τα δεδομένα τους από κάθε είδους απειλές εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεών τους και μάλιστα με μειωμένος κόστος».

Το Symantec Brightmail Gateway αξιοποιεί το σύνολο των δυνατοτήτων του Symantec Global Intelligence Network και εμποδίζει την διακίνηση των μηνυμάτων spam4 σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99% με λιγότερο από ένα στα χίλια ψευδή θετικά αποτελέσματα παραδίδοντας με ασφάλεια εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα, με αποτελεσματική και ακριβή προστασία antispam σε πραγματικό χρόνο, εξελιγμένη διαδικασία φιλτραρίσματος περιεχομένου, πρόληψη απώλειας δεδομένων και email encryption.

Το Symantec Brightmail Gateway που αποτελεί επίσης μέρος της σουίτας Symantec Protection Suite Enterprise Family και Symantec Protection Suite Advanced Business Edition, προσφέρει ένα νέο add-on, το Symantec Content Encryption, το οποίο συνδυάζει την ισχυρή και εξελιγμένη διαδικασία φιλτραρίσματος περιεχομένου και τις πολιτικές πρόληψης της απώλειας δεδομένων του Brightmail Gateway με μια υπηρεσία hosted encryption που επιτρέπει στους πελάτες να κρυπτογραφούν ευαίσθητα εξερχόμενα email χωρίς να διαχειρίζονται καμιά άλλη επιπρόσθετη υποδομή.

Για την ασφάλεια των hosted email, η Symantec προσφέρει τη λύση MessageLabs Hosted Email Security, η οποία συνδυάζει εξελιγμένες υπηρεσίες email antivirus, antispam και δυνατότητες φιλτραρίσματος περιεχομένου που διατίθενται σε μια παγκόσμια ενοποιημένη υποδομή, εύκολη στη διαχείριση χωρίς ταυτόχρονα να απαιτεί την on-site παρουσία ή χρήση επιπλέον hardware ή software.

Μέρος μιας ενοποιημένης προσέγγισης ασφάλειας και διαχείρισης email, Web και instant messaging traffic, η λύση MessageLabs Hosted Email Security διαθέτει Service Level Agreements (SLAs) σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα που προσφέρουν προστασία σε ποσοστό 100% ενάντια σε γνωστούς και μη ιούς, δείκτη συλλογής των spam σε ποσοστό 99% και συνεχή παροχή υπηρεσιών σε ποσοστό 100% ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει αδιάλειπτη υποστήριξη των πελατών στις υπηρεσίες hosted σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μιας ειδικά καταρτισμένης ομάδας.

Security Information & Event Management από την Symantec

Η λύση Symantec Security Information Manager παρέχει μια τεκμηριωμένη και επαναλαμβανόμενη διαδικασία ανταπόκρισης στις απειλές ασφαλείας και συμμόρφωσης με τις πολιτικές ΙΤ μέσω ενοποιημένων λύσεων log management και incident response και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προληπτική προστασία ασφαλείας, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να διαθέτουν συμβατότητα και να μειώνουν τους συνολικούς κινδύνους.

Data Loss Prevention από την Symantec

Η λύση Symantec Data Loss Prevention συμβάλει καθοριστικά έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μειώνουν αισθητά τα ενδεχόμενα απώλειας δεδομένων, να είναι απολύτως συμβατές με τα κανονιστικά πρότυπα και να προστατεύουν τους πελάτες τους, τη φήμη της επιχείρησης και την πνευματική ιδιοκτησία. Η Symantec προσφέρει μια ενοποιημένη λύση πρόληψης απώλειας δεδομένων που ανακαλύπτει, παρακολουθεί και προστατεύει τα εμπιστευτικά δεδομένα.

Σχετικά με το Magic Quadrant

Τα Magic Quadrants κατοχυρώθηκαν πνευματικά το 2010 από την Gartner και επαναχρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας. Το Magic Quadrant είναι γραφική αναπαράσταση μιας αγοράς σε δεδομένη χρονική περίοδο. Αναπαριστά την ανάλυση της Gartner σχετικά με το πώς συγκεκριμένοι κατασκευαστές κάνουν μετρήσεις εκτός των κριτηρίων για εκείνη την αγορά, όπως καθορίζονται από την Gartner.

Η Gartner δεν υποστηρίζει κανέναν κατασκευαστή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στο Magic Quadrant και δεν συμβουλεύει τους χρήστες της τεχνολογίας να προτιμούν μόνο αυτούς τους κατασκευαστές που αναφέρονται στο «Leaders» quadrant.

Το Magic Quadrant προορίζεται μόνο για ερευνητικό εργαλείο και δεν πρόκειται να γίνει ένας συγκεκριμένος οδηγός ενεργειών. Η Gartner αποκηρύσσει όλες τις εγγυήσεις, ρητές ή υπονοούμενες, αναφορικά με αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Σχετικά με την Symantec

H Symantec είναι η κορυφαία εταιρία παροχής λύσεων ασφαλείας, αποθήκευσης και διαχείρισης συστημάτων παγκοσμίως, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να διαχειριστούν με ασφάλεια τον κόσμο της πληροφορίας.

Το λογισμικό και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Symantec προστατεύουν από περισσότερους κινδύνους, σε περισσότερα σημεία, αποτελεσματικά και με καθολικό τρόπο, έτσι ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη για την χρήση και την αποθήκευση της πληροφορίας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.symantec.com.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: